Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender

AvatarHeader

Plot

De wereld is verdeeld in vier naties: Lucht tempels, Aarderijk, Water stammen en Vuurnatie. Elke natie heeft zijn eigen mannen die stuurders genoemd worden en elk hun element kunnen besturen. Sturen is een combinatie van oosterse vechtkunst en magie.

In elke generatie is er één stuurder die alle vier elementen beheert: de avatar. Hij functioneert als contact tussen de mensenwereld en de geestenwereld. Als de avatar sterft wordt er een nieuwe geboren.

Ze leven samen in harmonie maar alles veranderd als de vuurnatie aanvalt. De lucht tempels vallen direct en net zoals de zuidpool van de waterstam. Het aarderijk dat heel groot is kan voor een deel weerstaan aan de sterke vuurnatie. De avatar kan hen stoppen maar hij is nergens te bekennen. Na 100 jaar oorlog vinden broer en zus: Sokka en Katara vinden de nieuwe avatar. Een luchtmeester Aang. Sokka, Katara, Aang reizen de hele wereld rond omdat Aang de drie andere elementen moet leren voor de oorlog tegen de Vuurnatie.

Informatie

Zender: Nickelodeon
Genre: Anime | Action | Adventure | Children
Start: 21 Februari 2005
IMDB: tt0955346

Trailer

Advertenties

Eén reactie

  1. MOTHERFUCKER YOU FUCKING SUCK AT ENGLISH SUBTITLES! PLEASE GO AWAY TO YOUR NATIVE COUNTRY, WHATEVER THAT IS! YOU NON-ENGLISH SPEAKING MORON.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: