Gratis World of Warcraft spelen

Update

We zijn opnieuw begonnen op een echte server, je kan de geupdate versie van deze tutorial lezen op http://4squad.be/tutorials/lezen/1/games/Gratis_World_of_Warcraft_spelen. Ook alle vragen daar stellen!

Advertenties

95 Reacties

 1. Ik speel zelf ongeveer 2 maanden op deze server. Hiervoor heb ik al 4 verschillende private servers gehad, die allemaal veel problemen hadden. Van veel lagg en vaak disconnections, veel bugs, geen onderhoud tot een zeer onvriendelijke community.
  Dat is bij deze server wel anders. Zoals de schrijver al aangeeft, is hier nauwelijks lag. Dc heb ik in die tijd pas 2x meegemaakt ( op andere servers vaak meerdere malen per avond ). Uiteraard zijn er bugs, maar daar wordt actief aan gewerkt. Worden ze niet opgelost, dan krijg je de bijbehorende rewards uitgereikt door een Gamemaster. De community is nog niet heel uitgebreid, maar wordt met de dag groter. Het is bij elkaar een leuke groep spelers, waarbij de bijna altijd aanwezige gamemasters in de gaten houden dan het ook voor iedereen leuk blijft ( geen gescheld en pesterijtjes enzo ). Wat mij betreft één van de beste servers die er zijn op dit moment.

  Kom dus zeker een kijkje nemen, en dan zal het moeilijk zijn om weer weg te gaan!

 2. Ik heb ruim 2 jaar op een officiële server (Magtheridon-EU) gespeeld maar ik had helemaal genoeg van het spel en was volledig gestopt. Na overgehaald te zijn heb ik toch eens een kijkje genomen op Casa Corpus (was simpel, klein regeltje in een bestandje veranderen en ik kon er in) en nu ben ik hier opnieuw begonnen. Hier is het weer leuk en hier is het weer sociaal. En voor degenen die het zich afvragen: ja de server is volledig up to date met de laatste officiële patches (op dit moment Zul’Aman).

 3. Ik speel nu een half jaar op deze server en ik moet zeggen dat het daar echt prima geregeld is.

  De GMs zijn erg vriendelijk en helpen je supergoed. Plus als je een bug tegenkomt, wordt dat over het algemeen best vlot opgelost, en lukt dat niet, dan krijg je gewoon je reward.

  Plus er worden regelmatig erg leuke events gehouden.
  Nu ook, een sneeuwballen gevecht (sneeuwhoopjes kan je open maken en daar sneeuwballen uit halen plus soms een rode of groene muts) en ze hebben voor de wat hogere levels sneeuwmannen die je moet killen om gave items te krijgen.

  Ik ben al benieuwd wat er met Oud en Nieuw gaat gebeuren ^^

  Dus ik zou zeggen KOM ER BIJ !! Het is helemaal gratis en het is nog legaal ook :-p

 4. ik ga dit uitporberen dankzijn maurice, rudi en jacob =D

  ze hebben me overtuigd dat dit mn tijd waard is !

 5. zo lang da daduurt om te downloaden

 6. De server is in enkele dagen wat gegroeid!

 7. kan iemand me een link geven van die casacorpus launcer ofzo want als ik die probeer te downloaden lukt het niet >.< plzz help me

 8. ik wil dit spel spelen gratis!!

 9. ik wil het gratis spelen

 10. @Darkbleran, kijk anders even op de casacorpus site of klik opslaan als!

 11. ik zoek al lang naar een nederlandse private server met voldoende spelers. Kun je me vertellen hoeveel er gemiddeld in het weekend online zijn?

 12. @Timon Sloots: dat verschild. De server is op dit moment hard aan het groeien! Ik kan er niet direct een cijfer op plakken, neem gewoon eens een kijkje!

 13. Hallo

  ik heb me geregistreerd maar wacht nu al lang op een mail. Moet het misschien door een admin worden goedgekeurd of is er ergens iets fout gegaan?

 14. Je moet niet wachten op een mail, het is direct in orde! Ik dacht dat ook eerst maar dat is niet

 15. Ik kan toch niet inloggen :/ heb me zelfs 2 keer geregistreerd ! kan je mss de admin pm’n ? zou ik waarderen (a)!

  grtzzz

 16. Je moet ook een WOW account aanmaken bij de knop WOW account staat in de tutorial. Als het dan nog niet lukt gwn even een berichtje achter laten op het forum! Zorg ook dat je de juiste versie hebt!

 17. ja i know maar ik kan met niet inloggen op het forum dat is het probleem juist! dit is niet mijn eerste private server maar deze lijkt me fijn ! maar ik kan me niet inloggen (op beide accounts niet) , een vriend heeft zich ook geregistreerd en geraakt er ook niet op! Ligt dus aan de website ofzo! Dusja weet niet wat ik kan doen :/ daarom vroeg ik of je de admin het kon laten weten …

  thx

 18. Ah!!! Nu begrijp ik het, ja dat is vreemd. Ik laat het een van de admins weten!

 19. Ok bedankt

 20. heb me geregistreerd maar kan maar niet inloggen….name Timonneke

  snap het niet…ik gebruik de launcher

  er staat iets met name is not valid ofzoiets

 21. ik zie dat meer dit probleem hebbe 🙂

 22. naaaa, ik probeer nu al de hele tijd in te loggen, ik heb jullie gemaild, heel vervelend. had gehoopt dat dit makkelijk zou gaan, ik gebruik jullie launcher, heb de wtf en de cache folder leeg gemaakt. maar ik kan nog steeds niet inloggen op jullie server. Er staat: the information is not valid….

  check account name and password. graag reactie

 23. Ik heb het de admins laten weten. Zeer vervelend wat jullie hebben.

 24. omdat ik het luek vin

 25. Waar kan je een unique Authentication Key krijgen?

 26. Ik heb een forum account aangemaakt maar krijg geen activation mail binnen…
  Ambetant want dit heb je nodig om een wow account aan te maken en omdat je geen forum account hebt kan je ook je probleem niet melden op het forum.

 27. het zelfde hie ik krijg geen conf. mail toegezonden btw nickname lorizzz als je dat ook eens zou willen melden dat zou leuk zijn:p

 28. Er blijkt precies een groot probleem te zijn, de admins zijn er mee bezig!

 29. Mensen, er is af en toe een probleem met de conformation mails, en de ingame account. Bij de meesten gaat het goed, maar bij sommigen niet. Ik heb rechtstreeks contact met de admins. Stuur mij een mailtje met je accountnaam, wachtwoord en mailadres. Dan vraag ik hen deze handmatig even te activeren. Ik zal dan sowieso laten weten wat de status is.

  Mijn mailadres: j.vander.stelt@wanadoo.nl

 30. ik heb een probleem als ik de launcher opstart krijg ik de volgende error -casacorpuslauncher.exe – .netframework initialization error
  to run this application, you first must install one of the followwing versions of the .net frameworkd : v2.0.50727 contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .net framework –
  is het veilig om dat te downloaden? waar kan ik het downloaden en wat kan ik er anders aan doen?

 31. Je moeg de launcher in je WOW map plaatsen. Als je daarna nog problemen hebt, plaats je best een berichtje op het forum van casacorpus!

 32. eey, ik wil dit ook graag proberen, ik ben in bezit van het hele spel(gekocht) maar nu is me game cart op, ik speel het spel op een imac met mac os x tiger, hoe instaleer je dat op zo’n computer?

 33. Ik heb geen verstand van Mac, dat moet je vragen op de site: http://www.casacorpus.net

 34. een vraaagiee?
  zitten er veel mensen op deze server? en heb je gewoon de volledige maps?
  gr.

 35. Er zitten een aantal mensen op de server. Bedoel je met volledige maps dat je overal kan komen? Als dat de vraag is dan is het antwoord, ja!

 36. ik krijg geen confirm mailtje!!!!!! wat nu?
  ik heb deze mail gebruikt:
  racingteampijnacker@hotmail.com wie kan mij helpen?

 37. sorry laat maar
  het is al gelukt ^^

 38. Zoveel te beter!

 39. Ik krijg ook geen activation mail binnen 😦 Kan iemand helpen 😀

 40. Lees de vorige reacties:

  Mensen, er is af en toe een probleem met de conformation mails, en de ingame account. Bij de meesten gaat het goed, maar bij sommigen niet. Ik heb rechtstreeks contact met de admins. Stuur mij een mailtje met je accountnaam, wachtwoord en mailadres. Dan vraag ik hen deze handmatig even te activeren. Ik zal dan sowieso laten weten wat de status is.

  Mijn mailadres: j.vander.stelt@wanadoo.nl

 41. wil je me effe mailen met de site tot ik gelijk bij wow account creation zit want bij mij start de site nie op?

 42. ik snap het niet zo goed

 43. want als je in jouw tekst op het blauwe woordje site klikt en dan binnen gaat in die site is da gewoon wit

 44. ja wat reini zegt dat heb ik ook precies

 45. Ik heb juist heel veel problemen met deze server, ik wil er zo graag op spelen, maar het kan niet, omdat ik geen forum account aan kan maken, dus ook geen server account. kan iemand mij helpen, ook werkt de launcher helemaal niet :S, dit is echt zo raar.

  greetz

 46. De site is momenteel down… Wordt aan gewerkt. Ik laat zo snel mogelijk iets weten!

  //UPDATE: Je kan nog wel nog op het forum, gwn /index.php erachter plaatsen: http://www.casacorpus.net/forum/index.php

 47. juuh,

  heb wow niet zelf en heb gedownload maar precies weer de trail version die ik ervor had.
  En geraak ook niet op de casacorpus site om met te registreren voor een account

  groetjes

 48. Een trail versie bestaat niet van WOW. Je moet zoals in de de tutorial aangegeven de realm veranderen. Lees het bovenstaande bericht ivm de onbereikbaarheid van de site!

 49. De email activatie werkt inderdaad niet, één van de admins checkt een paar keer per dag de aanmeldingen en valideert ze handmatig.
  Het is dus een kwestie van even geduld hebben met het aanmaken van een account, maar het komt er heus wel doorheen.
  Ik zou zeggen: benut die tijd met het downloaden en installeren van de client, dat duurt al lang genoeg. =P

 50. keb veel andere servers gebruikt die waren echt waardenloos veel te veel gb en werkte nie. nu ben ik bezig met deze en heb bijna alles gedownload van cascorpus em aan de andere te zien is het ook waard
  =D

 51. ik kan niet op de site komen als je dan agree doet dan is het gwoon wit en me pc zegt dan gereed kan iemand mij helpen?

 52. Ja, lees de vorige comments ook eens: http://www.casacorpus.net/forum/index.php

 53. man ik kan nie inloggen heb een account aan gemaakt en doet het ook er staat ook account does exist en ik pak de launcher ik doe play ik log in met me account en er staat allemaal dat hij geen connection aan kan maken kan iemand me helpen?

 54. Hey coole website, ik hoop dat er gauw meer mensen komen en ik speel er zelf op en moet zeggen: veel minder lagg en buggs, en trouwens: er komt in overvloed mensen ;D dus ik zeg: TOPPIE!!!!!

 55. hallo

  ik heb geen conf. e-mail gekregen. en heb nu 2 accounts en allebei geen conf. email van gekregen.
  ik heb je al ge e-maild op je e-mail dat bij dat ene mailtje daarboven stond. dus bekijk je e-mail maar.
  je herkend me mailtje door van wie het is verzonden:
  woma@orange.nl geef me plz een conf mail
  alvast bedankt 😀

 56. Ik kan ook al niet inloggen ik gebruik de launcher en heb hem upgedate tot hij niet verder meer kon alleen hij zeg steeds handshaking en ook dat hij niet kan connecten. 😦

  gebruikersnaam: dustdevil15
  THX alvast

 57. Citaat van Admin van de server:

  Mensen, er is af en toe een probleem met de conformation mails, en de ingame account. Bij de meesten gaat het goed, maar bij sommigen niet. Ik heb rechtstreeks contact met de admins. Stuur mij een mailtje met je accountnaam, wachtwoord en mailadres. Dan vraag ik hen deze handmatig even te activeren. Ik zal dan sowieso laten weten wat de status is.

  Mijn mailadres: j.vander.stelt@wanadoo.nl

 58. Help me!!! Ik heb een account aan gemaakt op casa corpus site maar als ik probeer erin te komen zegt die van information not correct ofzoiets

 59. Zorg zeker dat je de juiste versie hebt: 2.3.0

 60. help me!! ik heb geen Authentication Key
  wat moet ik doen??

 61. je hebt helemaal geen Authentication Key nodig. Je account maken op het forum en je wow account activeren, je versie updaten en realm veranderen.

 62. hey
  ik heb een account aangemaakt, de launcher gedownload maar ik kan nog steeds niet spelen. ik heb tbc gedownload maar die kan ik niet instaleren. als je 2.3.3 hebt is het toch goed??? bij mij lukt het niet om in te loggen

  kunne jullie mij helpen ??

  alvast bedankt bartjuh

 63. srry mail verkeerd stuur ff iets als jullie meer weten

 64. Nee, je hebt versie 2.3.0 nodig. Doe je via de officiële launcher.

 65. weet ik maar als je 2.3.3 hebt zou je dus eigenlijk kunnen spelen, toch?? hoe kan ik dan weet terug naar 2.3.0?

  bij mij zegt ie ook steeds dat ik tbc nodig heb om te spelen. kunnen jullie daar ook iets aan doen?

  alvast bedankt weer ! 🙂

 66. Ik durf het niet aan en eingelijk als je het een leuk spel vind moet je ook wel 10 euro per maand er voor over hebben tog

 67. BTW WoW is leuk 😛

 68. Ik krijg geen conf. code.?

 69. ik zou wel graag GRATIS wow dowloalden en acount aanmaken voor ALTIJD dus er komt geen euro uit mijn geld
  zou dat kunnen ???? mail me terug

 70. Hallo,
  Ik wou even vragen of deze server ook op Macintosh/apple werkt.
  Heb je daar een ander programma voor nodig?

 71. Ik heb geen verstand van Apple. Neem eens een kijkje op het officiële forum van deze server: http://www.casacorpus.net

 72. Bij mij kan ik vanaf vandaag al niet meer op WoW.
  Er staat dat hij connect maar dat blijft ie maar zeggen, is dit bij iedereen of alleen ik?
  En btw die patch van Fury of the Sunwell kan ik ook niet dowloaden hij blijft altijd op 97% haken en dan zegt het: the tracker is not responding, kan iemand helpen?

 73. De server ligt er al de hele dag uit. Probeer morgen nog eens zou ik zeggen.
  Die patch heb je niet nodig om op deze server te spelen, ik heb ook problemen met hem te downloaden!

  Hopelijk beantwoord dit al je vragen

 74. deze zal werken op appel/mac indien je maar de goede wow version bezit. Misschien is het dan ook nodig om zelf handmatig de realm list aan te passen en dat het op een andere manier niet werkt om dat bijv. de mac version nog niet op deze manier is ingesteld, voor vragen kan je rustig my mailen op mbreeuwer@live.nl ik ben geen lid van het casacorpus team. maar kan wel helpen misschien, mocht je my niet willen vragen gaat dan naar http://www.casacorpus.net en meld je aan stel je vraag op het forum en je krijgt 100% andwoord binnen 24 uur.

  Met vriendelijke groet,

  Thepriest, from the funserver realm.

  I hope to see you al in the game.

 75. hoi, ik vind dit een beetje raar.
  het staat er wel zo mooi maar ik kan geen eens op de site http://www.casacorpus.net want er staat dat er een fout is.
  hoe kan dat????
  m.v.g

 76. Goede middag,

  Momenteel zijn ze bezig met het hestellen van de schade die een update terweeg heeft gebracht. De daar toe genoemde server is gecrast, en daarom werkt het momenteel even niet. Dit is de eerste keer in het bestaan van casacorpus dat dit is gebeurd. Het komt niet dagelijks of wekelijks voor. ik hoop dat je daar even begrip voor kunt opbrengen.

  met vriendelijk groet,

  Thepriest, funserver realm

  Tot in de game.

 77. Weet je ook mischien waneer de server het weer doet?
  En het is niet alleen de Fun server die het niet doet toch?
  Want ik kan helemaal niet inloggen, staat er dat er problemen met verbinding is,?

  M.V.G

 78. hallo,

  Die patch heb ik ondertussen toch kunnen dowloaden; het was iets met m’n Firewall.
  Maar als ik probeer in te loggen, staat er nog steeds connecting maar dat blijft zo gaan.

 79. Ja, er is een hardware crash geweest op de server. De server ligt er nu al bijna 3 dagen uit. Zodra ik meer weet, zal ik het hier posten!

 80. Ok maar dit duurt we lang….Ik hoop dat ze het snel fixen.

 81. Maar moet je versie 2.3.0 want ik heb die patch kunnen dowloaden dus heb ik 2.4.0 dus moet ik hem dan re-dowloaden ofzo?, en zo ja hoe?

 82. De server heeft hardware problemen, de admin (corpus) heeft (denk ik) nog geen tijd gehad om naar het datacenter te gaan om het probleem daar te repareren. Ik hoorde van iemand dat het zou gaan om een kapotte netwerkkaart?????? (niet bevestigd) tot die tijd zullen we maar moeten wachten:(

  owjah voor vragen=> zxbiohazardzx@gmail.com

  dan zal ik kijken wat ik kan betekenen voor je:)

 83. Ok alvast bedankt =)

 84. Ik heb gemerkt dat de Casa Corpus website terug werkt dus…. iedereen daarnaartoe XD

 85. Het forum werkt weer, maar de server vanavond terug online. Dan kan je terug spelen!

 86. de server is weer online, en werkt weer geweldig. Ik hoop dat jullie je aan melden en eens komen kijken op de gezellige server van casacorpus.

  Met vriendelijke groet thepriest

 87. Weet er iemand misschien meer over datgeen wat gebeurd is? We zijn nu 3 dagen verder en ik zou graag willen weten (en velen met mij) wat er dit keer aan de hand is? Van een berichtje ‘hardware failure’ word ik niet veel wijzer. Ik hoop tevens dat er backups zijn gemaakt, uitleg hierover lijkt me overbodig gezien de laatste crash…

 88. mail to zxbiohazardzx@gmail.com for questions?

  1) server hard disk drive has crashed or blokked or simply stopped working, anyway that is the problem

  2) solution has been arranged: => server is being transferred to jacob (bokay) so players can resume gaming as soon as possible

  3) the current server will be completely revised and checked, hopefully preventing other problems. i hope this answers your FAQ here, for more questions mail the adress=>zxbiohazardzx@gmail.com

 89. ik ben redelijk slecht in het instaleren van dit soort dingen, maar ik snap de uitleg die hierboven staat wel, op 1 ding na,,,,, wat in de fuck is unrarren en hoe doe ik dat?! en btw, die hardware failure is er nog steeds bij die link hoor

  please geef antwoord, want ik ben redeloos

  jaap

 90. Wtf! krijg ik een goed idee!
  Kan gewoon niet iemand, het maakt niet uit wie, die wow speelt zijn map van wow kopieren en op de site zetten? dan is het gewoon zo makkelijk om te spelen, je hoeft alleen nog maar de server te veranderen en een eigen account te maken. Als iemand dit doet, ben ik hem ( heel misschien haar) heel dankbaar

  groetjes jaap

 91. Unrarren is het uitpakken van Rar bestanden met een programma!

  De server is al terug online, maar het forum is nog down…

 92. jaap ik heb je mail beantwoord

  de server is er inderdaad al, we wachten nog op forum enzo
  tot die tijd kan je zeker spelen en altijd mailen/hier posten.

  Bio

 93. Ik ging de World of warcraft trial v1.4.0.110 downloaden op http://www.worldofwarcraft.com/downloads/wowclient-download.html maar toen ik het ging instaleren was die besig met Testing internet connection speed en later kwam er opeens zoown fout met: Failed to read information from the internet. Please close all applications and try again.
  Wat is dit?
  Hoe moet ik dit oplossen om World of warcraft te spelen.

 94. Ik Heb HETZELFDE PROBLEEM IK HEB HET GEDOWNLOAD EN DAN STAAT ER OOK TESTING CONNECTION SPEED EN DAN STAAN ER Zo’N FOUTMELDING SCHERMPJE MET VERZENDEN EN NIET VERZENDEN EN ALS JE OP NIET VERZENDEN KLIKT SLUIT HIJ AUTOMATISCH WEER AF !!!
  HELP !!! IK WIL WOW SPELEN 😦

 95. KIEK DEZE PROBLEEM DIE IK HEB GEPOST!! KAN IEMAND ME HELPEN??

  http://www.casacorpus.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=114

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: