About

Hallo beste bezoeker.

Mijn kennis

Geweldig dat je even deze blog bezoekt. Ik heb deze blog opgestart omdat ik graag mijn kennis verspreid op het internet. Ik heb wel wat verstand van computers, in het speciaal van multimedia en site’s ontwikkelen.

Mijn multimedia kennis gaat vooral over video’s bewerken, downloaden, subtitles (ondertiteling), converten(omzetten naar X),… Ik ben een grote fan van de Amerikaanse tv series. Als je meer wilt weten over tutorials en info over bepaalde series, je vindt alles in het archief.

Mijn website kennis is zeer algemeen van design tot scripten. Ik ken een aantal talen PHP, HTML, CSS, Javascript. Met die vier kan je al heel ver komen. Ik heb een aantal tutorials op dit blog staan. Je moet eens een kijkje nemen.

De inhoud

Op dit geweldige blog zal je info, trailers, subtitles, … over series vinden. Deze subtitles zijn zelf door mij gemaakt/vertaald. Ik hou niet zo van plagiaat.

Verder vind je computer tutorials over alles wat met een computer te maken heeft. Audio en Video, Programmering, Windows tips and tricks, Downloaden, Hardware, Software, … Ik kan nog jaren doorgaan.

Ik ga vooral dingen opschrijven die ik moeilijk of niet heb gevonden op het internet of van dingen die ik vind die veel beter kunnen. Ik weet nog een aantal dingen niet van mijn PC, niet te geloven hé? Als zo’n zeldzame gebeurtenis zich voordoet schrijf ik mijn stappen op en voeg wat afbeeldingen (screenshots) toe en zet het op mijn blog zodat iedereen er van kan genieten.

Verder ga je vooral tv-series stuff vinden. Er is een grote keus aan filmpjes van alle soorten!  Trailers, episodes, funny movies, …

Op santahelp is er een ook weide rubriek “tv-nieuws” waar al het tv-nieuws van dit moment op staat.

Buiten de ondertitels ondersteun ik ook een upload service voor Usenet. Ik zal vooral series uploaden en de nzb-bestanden hier posten! Klik maar eens bij Usenet voor een uitgebreider overzicht!

Einde

Dit was het einde van deze about pagina. Ik hoop dat je deze blog blijft bezoeken en de regels respecteert. Je zal hier fantastisch veel en handige informatie vinden!

Groeten Elpiedro!

Advertenties
%d bloggers liken dit: